Családi Nap a Veszprémvölgyben Veszprém

Nagyításhoz kattintson a képre!

Családi Nap a Veszprémvölgyben

Játékpark, kézműves foglalkozások, színpadi műsorok, családi programok.

Helyszín: Kolostorok és kertek területe

15.00-20.00 Mosolyvár Játszóház
népi játékok játszóháza, ügyességi és logikai játszóház, kézműves foglalkozások

15.00-20.00 Helen Doron Nyelviskola
kézműves foglalkozások, csillámtetoválás, angol mesék, játszószőnyeg

16.00 A LUNG CH'UAN TAO KUNG FU SCHOOL bemutatója
Az Iskola vezetője: Horváth Zoltán vezető tanár, természetgyógyász.

17.00 A Mézengúzok Zenekar koncertje
A zenekar repertoárjában ismert gyerekdalok, népdalok szerepelnek újrahangszerelve.
Tagok: Forgács Zsuzsanna – ének; Tamás-Magyar Judit – fúvós hangszerek; Ruzicska Norbert – ritmusgitár; Herter Tamás – basszusgitár, ritmusgitár, zenekarvezető; Kocsis Péter – dob, ütő-hangszerek

18.00 Fellép Dér Heni

BŐVEBBEN:

15.00-20.00 Mosolyvár Játszóház

- fából készült, hagyományőrző népi játékok játszóháza: hordó lovaglás, gólyalábak, mocsáron járó (elefánttalp, cserépjáró), csigafuttató, óriástalp, karika hajtás, csirke pofozó, horgászat fateknőből, viadal a pallón, kétszemélyes lépegető (sítalp), óriás malom, békaugrató
- ügyességi játszóház: óriás golyóvezető játék: „sajtlabirintus”, sebészkéz, csocsó, minigolf, golyóvezetők, mérlegjáték, célbadobó játékok, patkódobás, jenga, horgászjáték, diabóló, diótörő, marokkó, tébolygolyó, társasjátékok
- logikai játszóház a kihívások kedvelőinek: óriás memóriajáték fából, óriás „Négyet egy sor-ba” játék fából, óriás golyóvezető labirintus, fából készült óriás malom, ördöglakatok, térbeli kirakók, logikai társasjátékok, tangram, gondolkodtató feladatok
A játszóházak mellett kézműves foglalkozások (csuhézás, szalvétakép készítése, gipszfigurák festése) is biztosítják a kicsik és nagyok önfeledt szórakozását.

15.00-20.00 Helen Doron Nyelviskola
A Helen Doron English a világon egyedülálló módszer és intézmény, lépésről-lépésre felépített tananyagokkal. Személyiség- és tevékenységközpontú pedagógiájával arra törekszik, hogy a gyermekek minél inkább kihasználhassák rejtett és már kialakult képességeiket. Az Iskola kézműves foglalkozásokkal, csillámtetoválással, angol mesék felolvasásával és játszószőnyeg-gel várja a gyerekeket.

16.00 A LUNG C'UAN TAO KUNG FU SCHOOL bemutatója
Az iskolában önművelést, önvédelmet, mozgáskultúrát, keleti filozófiát, egyszóval harcművé-szetet tanulnak az érdeklődők. A Lung Ch'uan Tao ágazat egy Sárkány stílusú harcművészeti rend-szer. A harci alkalmazások mellett fontos szerepet tölt be a chi-kung, a magas fokú meditációs gyakorlatok, a gyógyító-és masszázstechnikák és a buddhista filozófiai ismeretek elsajátítása. Dinamikus és látványos bemutatójuk révén a közönség megismerheti az edzések során elsajátított harcművészeti elemeket. Az Iskola vezetője: Horváth Zoltán vezető tanár, természet-gyógyász.

17.00 A Mézengúzok Zenekar koncertje
A zenekar 2009 óta az óvodás és kisiskolás korú gyerekek számára nyújt zenei élményeket. Gyermekzenei koncertjeikkel, játékos, táncos, énekes foglalkozásaikkal a városi- és oktatási intézmények szabadidős programjait szeretnék színesíteni. Előadásaikat kicsiknek és nagyok-nak egyaránt ajánlják, illetve mindazon szülőknek is, akik lurkóikkal együtt szeretnék jól érezni magukat. A zenei élményszerzés mellett figyelnek arra, hogy a gyerekek résztvevői legyenek az előadásnak, így egy interaktív zenés – táncos képességfejlesztésen vehetnek részt. Repertoárjukban ismert gyerekdalok, népdalok szerepelnek újrahangszerelve. Igyekeznek olyan feldolgozásokat játszani, melyeket a gyerekek is ismernek, így ők maguk énekelnek a zenei kísérettel. Koncertdalaikat, kérésnek megfelelően, alkalmakhoz, ünnepekhez, jeles na-pokhoz szokták igazítani (pl. mikulás, farsang, tavaszváró stb.). Tagok: Forgács Zsuzsanna – ének; Tamás-Magyar Judit – fúvós hangszerek; Ruzicska Norbert – ritmusgitár; Herter Tamás – basszusgitár, ritmusgitár, zenekarvezető; Kocsis Péter – dob, ütőhangszerek

18.00 Fellép Dér Heni
A Vajdaságból származó énekesnő ismertségét a Megasztár 1. szériája hozta meg. 2005-től a Sugarloaf énekesnője volt. A zenekarral több ezer élő koncertet adott, a legnagyobb fesztivá-lokon lépett fel, óriási népszerűségre tett szert az országban és az országhatáron túl is. 2006-ban jelent meg első albuma az együttessel. Ezt követte a Sugarloaf első koncert DVD-je Stereo címmel. 2013-ban szólókarrierbe kezdett. 2014-ben bekerült A Dal elődöntőjébe Ég veled – Next please című dalával, 2015-ben pedig Ébresztő című dalával. Számos televíziós produkció meghívott vendége volt (pl. Dalnokok Ligája, Nagy Duett). Lemezei: Intro, Még, Még, Még, Szedjük széjjel, Hopp, Hopp

A programok mellett a felnőtteket pálinkák, borok, a gyerekeket arcfestés, légvár, lufi, fagyi és egyéb finomságok várják.

Esőhelyszín: Agóra Veszprém Városi Művelődési Központ

A belépés díjtalan!


Veszprémi programok

 • Veszprémi Utcazene Fesztivál

  Veszprém, 2017. július 19 - 22.
  Veszprém minden júliusban néhány napra igazi fesztiválvárossá alakul át.

 • VeszprémFest

  Veszprém, 2017. július 12 - 15.
  Új helyszínen, idén is világsztár fellépőkkel zajlik a 2017-es VeszprémFest. Július 12-14. között színpadra ...

 • Rozé, Rizling és Jazz Napok

  Veszprém, 2017. július 7 - 16.
  Rosé, Rizling és Jazz Napok a VeszprémFest kísérőrendezvénye Veszprém barokk és szecessziós épületekkel öve...


 • Programok Veszprém környékén

 • Everness Fesztivál

  Idén új helyszínen várja a feltöltődni vágyókat az ország legnagyobb spirituális életmódfesztiválja, az Everness Fesztivál. Június végén közel háromszáz hazai és külföldi előadó érkezik, hogy a fesztivál hagyományai szerint a legkülönbözőbb területeken hirdesse a tudatos életformát.

 • XIII. Levendula Fesztivál és Levendula Hetek

  A levendula fontos és kiemelt szerepet játszott és játszik ma is Tihany életében. Ezek a hagyományok elevenednek meg minden évben a Levendula Heteken.

 • Olaszrizling éjszakája

  A hagyományokhoz híven minden évben megrendezésre kerül Csopakon az Olaszrizling Éjszakája.

 • Borpart és Fröccs Feszt

  A töretlen sikerű Borpart és Fröccs Feszt idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre Siófokon július 28. és augusztus 6. között.

 • Endrődi-Jókai Bableves Muri

  Népszerű gasztronómiai esemény a bableves parti, amit a neves író, Jókai Mór és a neves költő, Endrődi Sándor tiszteletére rendeznek meg minden évben Alsóörsön.

 • Balaton Fesztivál

  A Balaton Fesztivál minden ízében új és formabontó. Páratlan balatoni környezetben és belépőjegy nélkül. Ingyenes családi, gasztrofesztivál - 16 sztárfellépő, ínyencségek testnek és léleknek!

 • VII. Balatonszárszói Sárkányfesztivál

  Az immár 7. alkalommal megrendezésre kerülő Sárkányfesztiválra sok szeretettel és színes programokkal várja a gyerekeket és felnőtteket egyaránt a Csukás Színház.

 • Felsőörsi Ízutazás

  Az idei Felsőörsi Ízutazás a Bakony - Balaton ételeiből ad ízelítőt, kultúrájába nyújt betekintést, és természeti értékeit is feltárja.

 • Lovasi Napok

  A Lovasi Napok egy kétnapos rendezvénysorozat, amely hagyományteremtõ céllal indult útjára 1999-ben.

 • I. Tihanyi Kézműves Sörfesztivál - a Legendás Házban

  A valódi Tihanyi Levendulás Sör mellett a Legendás Házba látogatók megkóstolhatják a Kapucinus főzde egyéb termékeit, illetve a hazai kézműves sörforradalom talán legsikeresebb főzdéjének, a HopTop Brewery kiváló söreit is!

 • Paloznaki hal- és borünnep

  Paloznak Község Önkormányzata szeretettel vár minden érdeklődőt a Paloznaki hal- és borünnep gasztronómiai és kulturális programjaira.

 • Beach Fesztivál

  Az V. Beach Fesztiválon, 3 színpadon több mint 50 hazai és nemzetközi fellépővel várunk benneteket.

 • Levendula szedd magad

  Virágszedésre a készlet erejéig van lehetőség, a szedésre kijelölt területen!

 • Pannon Pálinka Fesztivál

  Idén először szerveznek pálinkafesztivált Csopakon.

 • 22. Nemzetközi Miniatűr Kiállítás

  A BRTK Könyvtár és Kálmán Imre Emlékház szeretettel meghívja Önöket a Szín-Folt Galéria 22. Nemzetközi miniatűr kiállítására.Települések Veszprém közvetlen közelében

Program info
 • TELEPÜLÉS
  Veszprém
 • CÍM
  Veszprémvölgy Kolostorok és Kertek
 • SZERVEZŐ
  Agóra Veszprém Városi Művelődési Központ
 • WEBOLDAL
  facebook.com/events/130242707550898
 • NYITVATARTÁS
  06.25 15:00-20:00 
Programtípus
 • Családi programok
helyszín
 • Balaton

 • Veszprém

  Veszprém megyei jogú város a Dunántúlon, Veszprém megye székhelye. Lakossága 62 000 fő. A királynék városa a Séd patakot övező dombokon és völgyekben terül el, három kistáj találk...

Szállások Veszprémbenés környékén


lapozás: | | | | |
Telefon: (+36) 1 255 2200
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu