Szállás árak Betekints Hotel**** és Étterem

Betekints Hotel**** és Étterem

Címlap » Veszprém » Veszprémi szállások » Betekints Hotel**** és Étterem » Adatlap

Nagyításhoz kattintson a képre!

Kedvezményes ajánlatok

Akciós hétköznapok
-14%
Wellness a Betekints-völgyben félpanzióval - hétköznap 2 éjszaka, félpanzióval 2023-08-01 - 2024-12-22 között - 1000 négyzetméter alapterületű, három szinttel és napozó tetőterasszal rendelkező wellness központ...
26 961 Ft /fő/éj-től
Akciós üdülés
-14%
Wellness a Betekints-völgyben félpanzióval - üdülés 2 éjszaka, félpanzióval 2023-08-01 - 2024-12-22 között - 1000 négyzetméter alapterületű, három szinttel és napozó tetőterasszal rendelkező wellness központ...
26 961 Ft /fő/éj-től
Nyugdíjas
-14%
Wellness a Betekints-völgyben félpanzióval - senior 2 éjszaka, félpanzióval 2023-08-01 - 2024-12-22 között - 1000 négyzetméter alapterületű, három szinttel és napozó tetőterasszal rendelkező wellness központ...
26 961 Ft /fő/éj-től

Egyedi ajánlatkérés

Dátum szerint legkedvezőbb
-14%
Kérje dátum szerint legkedvezőbb ajánlatunkat! 1 éjszakától - Bármely elérhető időszakra és ellátás típusra elkészítjük Önnek kedvezményes ajánlatunkat
helyszín
  • Zöldövezet (városhoz közel, erdei környezetben)
szolgáltatások
  • Általános szolgáltatások
    Őrzött parkoló, Nem őrzött parkoló, Konferencia terem, Mozgássérültek részére fenntartott szobák, Nyelvismeret, Kutya, macska bevihető, Svédasztalos reggeli, Kert, Gyermekfelügyelet, Központi széf, Zárt parkoló, Busz parkoló, 24 órás portai szolgálat, Autókölcsönzés, Étterem, Drink-bár, Vegetáriánus konyha, Tárgyaló terem, Mosatási lehetőség
  • Szolgáltatások a szobában
    Légkondicionálás, Fürdőszoba, TV, Telefon, Internet csatlakozás, Hűtőszekrény, Minibár, Hajszárító, Nemdohányzó szoba
  • Szépség szolgáltatások
    Szolárium, Szauna, Masszázs
  • Sport szolgáltatások
    Hideg vizű szabadtéri medence, Lovaglás, Edzőterem, Asztalitenisz, Biliárd
  • Egyéb szolgáltatások
    Egyéb szolgáltatások (kerékpár kölcsönzési lehetőség)

Betekints Hotel**** és Étterem

Békés zöldövezeti környezetben, igényesen berendezett és felszerelt szobákkal és apartmanokkal, igazi magyar ízeket kínáló étteremmel, a legmodernebb technikával felszerelt konferenciatermekkel és széleskörű szolgáltatásainkkal várjuk Önöket szállodánkba. Gazdag programkínálatunk és változatos ajánlataink biztosítják a felejthetetlen élményt és a gondtalan kikapcsolódást.

Az év minden napján nyitva tartó négycsillagos szállodánk a város egyik legszebb pontján, a Betekints-völgyben, a Séd patak partján, csodálatos klímájú erdei környezetben fekszik. A Völgyhíd ívei, az ezeréves vár sziluettje, az ősi templomok tornyai felejthetetlenné teszik az itt eltöltött órákat, valamint biztosítják a nyugalmat a teljes kikapcsolódáshoz.

Étterem

Légkondicionált magyaros éttermünkbe -amely 1998-ban elnyerte a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség védnöki tábláját, széles étel és italválasztékkal, közel 50 féle borral várjuk vendégeinket.
Barátságos környezetben, udvarias és figyelmes kiszolgálás mellett kóstolhatják meg hazánk jellegzetes ízeit.
Tavasztól őszig kerthelységünkben hangulatos perceket tölthetnek el, miközben egy-egy pohár jó ital társaságában megismerkedhetnek az igazi magyar gasztronómiával.

Éttermünk Veszprémben elsőként biztosított party szerviz szolgáltatásokat.

Szobák

38 igényesen kialakított és otthonosan berendezett szobáink és apartmanjaink saját fürdőszobával rendelkeznek, színes kábel TV-vel (mozicsatorna - HBO), minibárral és telefonnal, hajszárítóval felszereltek, nagy részük egyedileg szabályozhatóan légkondicionált. Igény esetén fürdőköpenyt biztosítunk. Az egész szálloda területén lehetőség nyílik Internet használatra is (WIFI).

Szolgáltatásainkat igyekeztünk úgy kialakítani, hogy a nyugodt környezeten túl biztosítsuk mindazt, amire egy családnak az önfeledt kikapcsolódáshoz szüksége lehet. Szobáink teljesen elsötétíthetőek , így a gyerekek napközben is gondtalanul pihenhetnek. Igény esetén az apróságoknak babaágyat és ágyneműt, továbbá a következő díjmentes szolgáltatásainkat biztosítjuk:

  • Fürdetőkád
  • Gyermek WC ülőke
  • Zsámoly a fürdőszobába, hogy a gyerekek is elérjék a mosdókagylót.
  • Gyermek étkészlet és evőeszközök
  • Éttermünkben etetőszék és székmagasítópárnák biztosítottak.
  • Gyerekmenü
  • A gyerekes családok szobáiban az elektromos konnektorokat dugaszolóaljzattal látjuk el.
  • Felfújható gyermekpancsoló
  • Karúszók , úszógumi
  • Társasjáték-kölcsönzés (kifestő, mesekönyv)
  • Kerékpárkölcsönzés

A szálloda forgalmas helytől elzártan, nyugodt és csendes környezetben található, amelynek a közelében az erdő aljában húzódó sétány mentén felépített játszótér várja a piciket.

Díj ellenében mosatást és vasalást biztosítunk, valamint kérés esetén külön térítés ellenében gondoskodunk gyermekfelügyeletről is.

Vendégház

A főépülettől kb. 50 m elhelyezkedő "Vendégházunk" minden igényt kielégítő apartmanjai a szobák alapfelszereltségén túl további szolgáltatásokat biztosítanak.

Az itt található 6 apartman mindegyike légkondicionált és egyedileg hívható, saját telefonszámmal rendelkezik. Közülük öt szobában saját konyhafülke és étkező található, amelyek edényekkel és étkészlettel is felszereltek. Igény esetén a napi bevásárlást is lebonyolítjuk.

Egy részük hangulatos kandallóval isrendelkezik, amelynek tüze mellett romantikus téli estéket tölthetnek el egy-egy pohár illatos forralt bor társaságában.

Az udvarában kialakított tűzrakóhely remek helyszínt biztosít egy kis esti sütögetéshez és beszélgetéshez.

Kiemelten ajánljuk Vendégházunk szolgáltatásait mindazon baráti társaságoknak, akik szeretnének a többi vendégtől kissé elszeparáltan, ugyanakkor a szállodánk által nyújtott minden kényelmet élvezve és a szolgáltatásokat igénybe véve megszállni, kellemes napokat vagy egy hosszú hétvégét nyugodt környezetben eltölteni.

Fitness és egészség

Szolgáltatásainkkal igyekszünk a nyugodt kikapcsolódást és a pihenést biztosítani.

Udvarunkon nyitott úszómedencénk és napozónk nyújt a nyári napokon felüdülést. A korszerű gépekkel felszerelt fitness termünk, szaunánk és szoláriumunk várja mindazokat, akik a nyaralás alatt is szeretnék formában tartani magukat.

A felfrissülést masszőrünk szolgáltatásai teszik teljessé, amely előzetes időpontegyeztetés alapján vehető igénybe.

fizetési lehetőségek
kedvezmények
6 éves korig ingyenes    
- a szállás szülőkkel egy szobában történő elszállásolás esetén
- fél-, illetve teljes panziós ellátást díjmentesen biztosítjuk
6-14 éves kor között    
- a szállást szülőkkel egy szobában, pótágyon történő elszállásolás esetén 50 % kedvezménnyel,
- a fél-, illetve teljes panziós ellátást 50 % kedvezménnyel biztosítjuk
Az oldalon és kiadvanyainkban talalható árak tajekoztató jellegűek, ajanlattételnek nem minősülnek. Az oldalon előforduló esetleges hibákért, elírásokért, pontatlanságokért, felelőséget nem vállalunk.
A szálláshelyek esetenkénet naponta változó árakat alakalmaznak. Pontos árakért érdeklődjön és kérje előzetes kalkulációnkat.
Szállás info
  • STÍLUS
    Wellness, Gyermekbarát, Átutazó, Városlátogatás, Kutyabarát
  • TELEPÜLÉS
    Veszprém
  • SZÁLLÁS TIPUSA
    Hotel ****
  • CÍM
    8200 Veszprém, Veszprémvölgyi utca 4.
  • NYITVATARTÁS
    01.01-12.31
További találatok: |
Település ismertető
  • Veszprém

    Veszprém megyei jogú város a Dunántúlon, Veszprém megye székhelye. Lakossága 62 000 fő. A királynék városa a...