Nagyításhoz kattintson a képre!

VeszprémFest

A fesztivál második napján, augusztus 18-án a Jazz+Az lép színpadra a História Kertben. Geszti Péter és formációja az emlékezetes 2020-as Aréna koncert után a VeszprémFest szabadtéri színpadán is előadja rövid, ám annál sikeresebb pályafutásának legnagyobb slágereit.

NEVONAT – SZUPERKONCERT AZ LGT SZTÁRJAIVAL
2021. AUGUSZTUS 17. 21:00
HISTÓRIA KERT,
ESŐHELYSZÍN: VESZPRÉM ARÉNA

JAZZ+AZ
2021. AUGUSZTUS 18. 21:00
HISTÓRIA KERT,
ESŐHELYSZÍN: VESZPRÉM ARÉNA

TOM JONES
2021. AUGUSZTUS 19. 20:00
VESZPRÉM ARÉNA

CONCERTO BUDAPEST, SNÉTBERGER FERENC, ROBY LAKATOS – RAPSZÓDIA
2021. AUGUSZTUS 20. 21:00
HISTÓRIA KERT,
ESŐHELYSZÍN: VESZPRÉM ARÉNA

COTTON CLUB SINGERS – NEGYEDSZÁZ! JUBILEUMI KONCERT
2021. AUGUSZTUS 21. 21:00
HISTÓRIA KERT,
ESŐHELYSZÍN: VESZPRÉM ARÉNA

A Jazz+Az a magyar popzene egyik rövid életű, ám annál sikeresebb formációja. Geszti Péter és Dés László alapította 1997-ben, amikor a Miniszter félreléphez írtak dalokat és elhatározták, hogy csinálnak egy zenés filmet, amelynek része lesz az új zenekar is. A szerzőpáros három kivételes énekesnőt, Kozma Orsit, Váczi Esztert és Behumi Dórit kért fel a produkcióhoz.

Összesen két albumuk és egy remixlemezük jelent meg. Sikereik csúcsán, 2000-ben bejelentették a feloszlásukat, pályafutásukat búcsúkoncerttel zárták, melyet a Kisstadionban adtak. A búcsúkoncert 20. évfordulójának apropóján 2020. januárjában újra színpadra léptek és az Arénában zajos sikert aratva teltház előtt adták elő pályafutásuk legjobb dalait.

A VeszprémFesten újra visszatérnek, felcsendülnek a nagy slágerek, és kinyílik Geszti szövegládája...

Helyszín: Historia Kert
Esőhelyszín: VeszprémAréna
 
  • Programok Veszprém környékén

  • Balatonfüredi Borhetek

    A város legnépszerűbb gasztronómiai fesztiválja a Tagore sétányon. A borvidék legjobb nedűi, harminc fajtából származó, közel háromszáz-féle bor kóstolható. Huszonöt borász kínálja majd a borait, a borosgazdák faházai között az első helyet, a hagyományoknak megfelelően, az év füredi borásza kapja most is.Települések Veszprém közvetlen közelében

Program info
Programtípus
  • Koncertek és fesztiválok
helyszín
  • Balaton, Borvidéken
Település ismertető
  • Veszprém

    Veszprém megyei jogú város a Dunántúlon, Veszprém megye székhelye. Lakossága 62 000 fő. A királynék városa a Séd patakot övező dombokon és völgyekben terül el, három kistáj találk...

Szállások Veszprémbenés környékén


További találatok: | |